Zippo servis


Zippo benzinski upaljači imaju doživotnu garanciju i nisu vam potrebne nikakve pisane garancije da bi se pravo na popravku ostvarilo!

Važno: Ukoliko imate problem sa paljenjem ili generalno sa insertom (unutrašnjim delom upaljača) kontaktirajte nas i mi ćemo vam zameniti za nov deo (inserti se ne popravljaju, već menjaju za nove).

Ukoliko je problem sa kućištem (npr. klimava ili otkinuta vratanca) pratite instrukcije dole:Upaljači se mogu poslati u ovlašćeni Zippo servis na popravku na sledeću adresu:

Zippo European Repair Clinic
Groendahlscher Weg 87
D-46446 Emmerich am Rhein, Germany
Telefon: 02822 7134100


Preporuka je da se insert izvadi iz upaljača I da se u opisu napiše metalno kucište (a ne upaljač), kako pošiljka ne bi bila klasifikovana kao zapaljiva. Nije potrebno slati kutiju ili bilo kakve garantne papire.

Pošiljku šaljite Poštom i probajte da izbegnete kurirske službe kako bi izbegli visoke troškove. Zippo će vam upaljač vratiti o njihovom trošku.

Formular koji treba popuniti i spakovati zajedno sa upaljačem je ispod. Potrebni su samo čitko napisani lični podaci, ostalo možete popuniti po želji.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti ovako da pošaljete upaljač, ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas.

Icon

Zippo Repair Clinic formular 10.29 KB 876 downloads

EU formular za Zippo servis. ...

Victorinox servis


Victorinox džepni noževi imaju doživotnu garanciju na svoje metalne elemente, ali u zavisnosti od naših mogućnosti, težićemo da uklonimo svaki kvar.

Za određene popravke, poput pucanja opruge od makaza ili oštećenih korica, možete doći direktno kod nas, gde ćemo na licu mesta pokušati popravku.

Za sve druge kvarove i lomove potrebno je kontaktirati nas i poslati nam slike oštećenja ili kvara kako bi prosledili u fabriku na procenu radi odobravanja reklamacije ili eventualne procene troškova.